Webdesign

Dette er den morsomme biten av å lage hjemmeside Les mer
Er ikke bare bare å klaske på farge...

Webdesign er en krevende og morsom jobb.

Webdesign handler om å vise ditt innhold på en interessant og oversiktlig måte. Det er viktig å ha fokus på kvalitet og struktur, som veileder dine besøkende mot ditt budskap.

Din hjemmeside er en presentasjon av deg og hva du kan tilby. Det overordnede målet er å fange kundens interesse for så å kunne videreformidle din informasjon, vare eller tjeneste.

Vi er din samarbeidspartner og veileder deg med våre erfaringer og kunnskap. Vårt mål er å avbilde deg og det din virksomhet står for på en ryddig og målrettet måte. Gjennom dialog og samarbeid utvikler vi en hjemmeside du kan være stolt av og føle eierskap over.

Nettsidestruktur

Strukturen i en nettside handler om å veilede dine besøkende med målrettet informasjon for å bringe frem ditt budskap. Avhengig av hva ditt mål er kan man organisere en nettside på flere måter.

Et hovedmoment burde alltid være å ha en slik struktur at det reduserer antall klikk en kunde må gjøre for å finne det de er ute etter.

Derfor er vi her for å hjelpe deg med å velge en korrekt struktur for ditt innhold.

– Gjelder å finne en rød tråd – 

Publiseringsverktøy er motoren bak hver hjemmeside

Sideoppsett og innhold

Innholdet er det essensielle i en hjemmeside, om det så er tekst, bilder eller video.

Kun fantasien setter en begrensning for mulighetene innen webdesign, din hjemmeside vil bli skreddersydd  for å reflektere deg eller dine tjenester.

Ofte er det enkleste det beste. Finn frem penn og papir og lag et tankekart som beskriver hvordan du ønsker din hjemmeside. Gjør deg opp en mening om hva slags innhold du vil vise, hvilke farger du vil bruke og hva som passer bra sammen. Ikke minst, tenk over hvilke funksjoner du ønsker deg på din hjemmeside, kanskje du har sett funksjonalitet på en nettside du kunne tenkt å ha på din egen, noter det ned.

Desto mer du har å komme med, jo lettere er det for oss å bistå og veilede deg frem til et ønsket resultat.

Responsiv design

Kort fortalt handler responsiv design om at hjemmesiden din skalerer seg ned til skjermflaten som benyttes. Som for eksempel PC, nettbrett eller mobil.

Vårt mål er å gi fullstendige og rimelige hjemmesider uansett formål, som inkluderer responsiv design tilpasset alle enheter.

– Uansett enhet, er hjemmesiden like lettlest –

DIN visjon, VÅR oppgave.

Ta kontakt, vi er klare til å hjelpe deg!

[et_pb_kkextcontact_form admin_label=”KK Custom Contact Form” captcha=”off” email=”support@mintu.no” show_labels=”on” form_background_color=”rgba(255,255,255,0.6)” input_border_radius=”10″ title_font=”Open Sans||||” title_font_size=”16″ title_text_color=”#000000″ title_letter_spacing=”2″ title_line_height=”1.5″ form_field_font=”Open Sans||||” form_field_font_size=”16″ form_field_text_color=”#000000″ form_field_letter_spacing=”2″ form_field_line_height=”1.5″ success_font=”Open Sans||||” success_font_size=”20″ success_text_color=”#ffffff” success_letter_spacing=”2″ success_line_height=”1.5″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”on” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ disabled=”off” button_text_color=”#ffffff” button_border_color=”#ffffff” button_font=”Open Sans||||” button_icon=”%%24%%” button_icon_color=”#ffffff” success_msg=”

Takk! Vi kontakter deg så snart som mulig.
“] [et_pb_kkform_field label=”Navn og etternavn / Firma navn” field_name=”Navn og etternavn / Firma navn” tab_label=”Navn og etternavn / Firma navn” half_col=”on” required=”on” field_type=”text” /][et_pb_kkform_field label=”Epost adresse” field_name=”Epost adresse” tab_label=”Epost adresse” half_col=”on” required=”on” field_type=”email” /] [/et_pb_kkextcontact_form]

Hva gjør vi


Mintu.no lager brukervennlige og rimelige hjemmeside løsninger til enkeltpersoner, små og mellomstore bedrifter som vil profilere deg og gi deg et fotfeste på nett. Moderne webside med søkemotoroptimalisering og responsiv design.

Mintu


Adresse: Ammerudhellinga 72, 0959 OSLO

Telefon: 97 10 78 81

Epost: support@mintu.no

Organisasjonsnummer: 816 027 632

820CC19D-EAF5-4DCD-B51DE1A2258786C5-409C54C0-3A2A-456D-915680166F34FF7F