Tips og råd blogg til ny hjemmeside

Da har vi startet opp med egen blogg der vi kommer til å dele tips og råd som er viktig å huske på ved oppbygging av ny hjemmeside.

Det er mye å tenke på og mye å sette seg inni hvis man ikke har vært borti wektutvikling tidligere, alt ifra bilde utvelgelse til farge og tekst formater. Ting skal passe, tings skal matche og ting skal være fengende for din besøkende.

Vi skreddesyr din løsning men for å spare både din og vår tid så hjelper det å ha litt forståelse for ting på forhånd, sånn at en kan enklere komme i gang og få lagt på plass grunnmuren før alle små detaljene skal justeres og ordnes.

Vi kommer til å begynne med grunnleggende tips og råd slik at du skal føle deg trygg og at du velger de rette tjenestene for din nye hjemmeside.

Vi bruker primært WordPress som publiseringsverktøy så mye av det vi kommer til å bruke som eksempler er basert på WordPress.

Spørsmål og kommentarer mottas med stor TAKK og vi skal prøve å besvare de fortløpende, eller så kan dere kontakte oss vi vår kontakt skjema.


[fbcomments]
820CC19D-EAF5-4DCD-B51DE1A2258786C5-409C54C0-3A2A-456D-915680166F34FF7F