Søkemotoroptimalisering og publiseringsverktøy

Vanskelige ord å uttale, men slapp av, det er her A-er og Å-er faller på plass, og dette kan vi. Les mer
Søkemotoroptimalisering og publiseringsverktøy er noe av det viktigste å ha klart ved oppbygging av ei nettside

En hjemmeside er like bra som motoren som driver den

Utseende på en hjemmeside er en viktig faktor for at du skal tiltrekke deg ønsket målgruppe og for at de skal komme tilbake. Hva skal du med den flotte nettsiden når ingen ser den? Det finnes mange gode og flotte nettsider ute på internett, men de befinner seg ofte i mørket og ingen besøker de, av en enkel grunn – de er vanskelige å finne.

Mangel på søkemotoroptimalisering og dårlig publiseringsverktøy gjør at nettsidene ikke blir oppdatert og forsvinner ut i den store massen av nettsteder.

– Det ønsker vi å forandre på – 

Søkemotoroptimalisering

Innholdet er grunnlaget for SEO. Om du er en kafé eier, og du ønsker at din hjemmeside dukker opp hos google på søkeord som “kafé navnet ditt”, “god kaffe”, “gode vaffler” og lignende, så gir vi deg de verktøyene du trenger for å søkemotoroptimalisere innholdet. Om ønskelig gir vi deg grundig opplæring i hvordan du kan legge til nytt innhold slik at du gradvis oppnår en bedre posisjon i søkeresultatet. Innholdet på hjemmesiden betyr mye, derfor er det viktig med et godt publiseringsverktøy.

Søkemotoroptimalisering gjør deg synlig på nett
Publiseringsverktøy er motoren bak hver hjemmeside

Publiseringsverktøy

Før i tiden måtte man kunne en masse HTML koder for å kunne lage en hjemmeside. Heldigvis utvikles ting med tiden, og samtidig måten vi jobber på. Mintu har valgt å bruke WordPress som publiseringsverktøy, som er noe vi anbefaler våre kunder. Omtrent 19% av alle nettsider på hele internett bruker WordPress som sitt publiseringsverktøy. Vi lager rammene rundt din hjemmeside, og du kan ved hjelp av noen få tastetrykk, legge ut ønsket innhold.

Vår prosess 

Installasjon av publiseringsverktøy

Første trinn er at vi installerer og ordner publiseringsverktøyet WordPress, slik at du enkelt kan logge deg inn med brukernavn og passord.

Innhold legges inn

Trinn 2 er et viktig steg i denne prosessen, det er du som bestemmer innhold, men vi gir råd og veiledning slik at du får best mulig resultat på søkemotor.

Kvalitetssikring og veiledning

Til slutt, så gir vi deg en opplæring og innføring i hvordan du kan legge ut nytt innhold selv og samtidig holde fokus på søkemotoroptimalisering

Vil du ha vår hjelp?

Ta kontakt, vi står klare til å hjelpe deg!

[et_pb_kkextcontact_form admin_label=”KK Custom Contact Form” captcha=”off” email=”support@mintu.no” show_labels=”on” form_background_color=”rgba(0,0,0,0.6)” input_border_radius=”10″ title_font=”Open Sans||||” title_font_size=”16″ title_text_color=”#ffffff” title_letter_spacing=”2″ title_line_height=”1.5″ form_field_font=”Open Sans||||” form_field_font_size=”16″ form_field_text_color=”#ffffff” form_field_letter_spacing=”2″ form_field_line_height=”1.5″ success_font=”Open Sans||||” success_font_size=”20″ success_text_color=”#ffffff” success_letter_spacing=”2″ success_line_height=”1.5″ use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”on” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ disabled=”off” button_text_color=”#000000″ button_border_color=”#000000″ button_font=”Open Sans||||” button_icon=”%%24%%” button_icon_color=”#000000″ success_msg=”

Takk! Vi kontakter deg så snart som mulig.
“] [et_pb_kkform_field label=”Navn og etternavn / Firma navn” field_name=”Navn og etternavn / Firma navn” tab_label=”Navn og etternavn / Firma navn” half_col=”on” required=”on” field_type=”text” /][et_pb_kkform_field label=”Epost adresse” field_name=”Epost adresse” tab_label=”Epost adresse” half_col=”on” required=”on” field_type=”email” /] [/et_pb_kkextcontact_form]

Hva gjør vi


Mintu.no lager brukervennlige og rimelige hjemmeside løsninger til enkeltpersoner, små og mellomstore bedrifter som vil profilere deg og gi deg et fotfeste på nett. Moderne webside med søkemotoroptimalisering og responsiv design.

Mintu


Adresse: Ammerudhellinga 72, 0959 OSLO

Telefon: 97 10 78 81

Epost: support@mintu.no

Organisasjonsnummer: 816 027 632

820CC19D-EAF5-4DCD-B51DE1A2258786C5-409C54C0-3A2A-456D-915680166F34FF7F