Hjemmeside / Blogg
Damebloggen.no

Og da skal jeg benytte anledningen til å takke Almin hos Mintu.no. Maken til snill, tålmodig og flink mann. Han har hjulpet meg med å endelig få en blogg som virker.

Er det noen som gjerne vil ha hjelp til å lage blogg/hjemmeside, Mintu.no kan anbefales!

Lisbeth Nielsen

Damebloggen.no

Da er damebloggen.no oppe på nett igjen med et nytt stilrent elegant design laget av Mintu.

Damebloggen ble laget med spesiell tanke om å være en to-delt funksjon av en webside som skulle inneholde en del som hadde personlig hjemmeside preg og en separat blogge del. Så allerede på forsiden til damebloggen blir man møtt med et valg om en vil besøke hjemmesiden eller gå direkte til bloggen.

Uansett så ble eieren av dameblogen.no, Lisbeth Nielsen, kjempe fornøyd. Hun fikk velge imellom flere design og hennes valg falt på det dere ser nå på damebloggen.no.

Lisbeth fikk opplæring i å bruke sitt nye hjemmeside / blogg og vi ønsker henne lykke til med en ny start og nok en gang, gratulerer med ny hjemmeside og blogg,  og så er det bare å huske på at vi er noen få tastetrykk unna hvis det skulle være behov for ytterligere bistand fra oss hos Mintu.

Hva gjør vi


Mintu.no lager brukervennlige og rimelige hjemmeside løsninger til enkeltpersoner, små og mellomstore bedrifter som vil profilere deg og gi deg et fotfeste på nett. Moderne webside med søkemotoroptimalisering og responsiv design.

Mintu


Adresse: Ammerudhellinga 72, 0959 OSLO

Telefon: 97 10 78 81

Epost: support@mintu.no

Organisasjonsnummer: 816 027 632

820CC19D-EAF5-4DCD-B51DE1A2258786C5-409C54C0-3A2A-456D-915680166F34FF7F