Om oss

kort fortalt

Mintu drives av ildsjeler som brenner for webutvikling og har stor iver for å drive med alt som har med web å gjøre.

Vi er neppe den største aktøren i bransjen, men vi er den mest dedikerte aktøren som leverer profesjonelle løsninger til hvermansen til en rimelig penge.

For oss er det mer enn å bare lage hjemmesider, det handler også om å kunne følge våre kunder sin vei til suksesss. Vi vil at du skal bli fornøyd og mestre dette med å ha en funksjonell nettside du kan være stolt av. 

Som du skjønner så vil vi spille hverandre gode og i prosessen levere en tjeneste av høy kvaliet som ikke trenger koste skjorta. Våre løsninger er ikke for de som har mange års erfaring på med webutvikling. Men for de som ikke har tiden til å lage en flott side selv men vil ha noe vakkert, funksjonelt og enkelt.

Vi har de riktige verktøyene, for å hjelpe deg

Kontakt oss

VårT Team

Noen prøver å si at man må være fler en to stykker for å utgjøre et team. Men når lagspillet er på et såpass høyt nivå hos oss så kan ingen protestere på dette teamet.

Almin

Er den som drikker mest kaffe og leser CSS og PHP som en gal. En alle går til når det er noe de ikke får til. Erfaren webutvikler som har lang erfaring med WordPress.

Kenan

Drikker veldig sjeldent kaffe, det er heller en proteinshake. Men er den som sitter i en kort evighet for å få plass den siste puslebiten så mesterverket blir komplett

MINTU

mintu-leaf-copy     

MIntu er et lite men lidenskapelig enkeltsmansforetak
innen webutvikling.  

Mintu designer og utvikler enkle, effektive og brukervennlige
hjemmesideløsninger for sine kunder. I samarbeid med våre
kunder lager vi eleganter løsninger på nett som er like
vakre på tvers av enheter, skjermflater.

 

 

send oss en melding

15 + 9 =

820CC19D-EAF5-4DCD-B51DE1A2258786C5-409C54C0-3A2A-456D-915680166F34FF7F