Hvordan få linkene til å se bra ut på sosiale medier?

Sosiale medier er en stor PR kilde til veldig mye på nett, vi deler linker, vi liker og vi kommenterer, men hva skal til for at din lenke skal se bra ut sånn at poenget ditt når frem og for at flest mulig mennesker skal kunne se hva de deler, liker eller kommenterer.

WordPress kommer med veldig mange funksjoner, og i dag så ønsker vi å vise deg hvordan du selv kan lage eller endre hvordan din hjemmeside ser ut på sosiale medier.

Husk, din hjemmeside er din eller din bedrifts ansikt utad og da er det dumt å ikke tenke på de små tingene som er enkle å få på plass.

Her er et eksempel på hvordan din side eller innlegg kan se ut på facebook etter å ha blitt delt.

Facebook-lenke

Hvis du ser på lenken som er delt på facebook, så vil du fort se at det finnes et bildet, så kommer det overskrift etterfulgt av tekst som forklarer hva dette er.  Så hva skal til for å få det til ?

Vi kan begynne først med tittel.

Alle sider eller innlegg laget i WordPress gir deg mulighet til å legge inn en tittel, det er for at du enklere kan finne tilbake dersom du vil gjøre noen endringer på den ene siden eller innlegget. Hvorvidt tittelen skal vises når en går inn på selve siden er opp til deg men vi anbefaler at man merker alle sider eller innlegg med en tittel da det automatisk genererer en lenke som for eks. https://mintu.no/innlegg

Den lenke kan man da dele videre på sosiale medier og det er samtidig den tittelen som vises som tittel i delt innlegg.

Så legger man inn ønsket innhold selvfølgelig, før en fortsetter til noe som heter utdrag.

utdrag

Det finner man som regel under hovedinnholdet og det feltet kan man bruke til å kort oppsummere hva er det som blir vist på den aktuelle siden. Det er samtidig det som blir vist som tekst i eksempelet over.

utdrag2

 

Så til slutt må vi få et bildet på plass, som regel finner man det til høyre for hovedinnholdet, og da ser det slik ut.

bestem fremhevet bildet

Så legger man på bildet og da ser det slik ut.

bestem fremhevet bildet2

 

Man kan ta en kjapp forhåndsvisning at siden ser bra ut og at all innholdet er på plass før man deler lenken på sosiale medier.

Slutt resultater ser da sånn ut.

Facebook-lenke

 

Bruk gjerne kommentar feltet nedenfor til å stille spørsmål eller bruk vår kontakt skjema til å kontakte oss.


[fbcomments]
820CC19D-EAF5-4DCD-B51DE1A2258786C5-409C54C0-3A2A-456D-915680166F34FF7F